Ženy

Striebro je nie len pekné, ale i zdravé


Mnohé ženy nemôžu nosiť náušnice, pretože sa im okamžite zapália celé uši. Ide o alergickú reakciu alebo o neznášanlivosť na daný materiál. Možno ste o tom nevedeli, ale po tejto zemi chodia aj ľudia, ktorá nemôžu šperky nosiť ani na rukách či na krku, pretože sa im okamžite vyhodí ekzém.Žena v bielych šatách, so striebornými náušnicami sedí pred zrkadlom.jpg

Striebro je prirodzene antialergický materiál

Ak máte problém s nosením šperkov, zabudnite na chirurgickú oceľ a iné, zaručene zdravé, materiály. V tomto smere je absolútne dokonalé striebro. Ide o prirodzene antialergický materiál, ktorý má schopnosť akéhosi sebačistenia. V preklade to znamená, že sa na ňom nedokážu množiť baktérie.

Ak máte domáceho miláčika, ktorý musel podstúpiť operačný zákrok, napríklad i obyčajnú kastráciu, tak ste mohli vidieť, že mal ranu zastriekanú strieborným sprejom. Nejde o žiadnu chemikáliu, ktorá má len striebornú farbu, ale o ozajstné striebro v spreji. Tento kov sa využíva aj v klasickej „ľudskej“ medicíne. Preto je nepochybné, že ide naozaj o materiál, ktorý môžeme označiť za extrémne zdravý a bezpečný.

Strieborné šperky sú istota

Strieborné retiazky, náramky či strieborné náušnice https://gameon.sk, preto môžu nosiť aj ľudia, ktorí sú v tomto smere prehnane citliví. Možno nerozumiete tomu, ako môže šperk spôsobiť problém, napríklad, na krku alebo na zápästí. Môže, pretože aj na týchto miestach prichádza do tesného kontaktu s pokožkou. Ak máte problémy s nosením náušníc, je vyslovene pravdepodobné, že sa problém môže objaviť aj na krku, na ruke alebo na inej časti tela.Guličky striebra na bielom podklade.jpg

Istota je istota

Strieborné retiazky a iné strieborné šperky, predstavujú akúsi istotu pre všetkých, ktorí sa s niečím podobným, vo svojom živote už stretli. Dajte si však pozor na jednu vec. Aj na striebro môžete byť alergickí. Je to síce veľmi málo časté, no nie nereálne. To, či takouto intoleranciou trpíte, zistíte na alergologickom oddelení. Vyšetrenie nie je na škodu hlavne vtedy, ak sa tieto zdravotné komplikácie už raz objavili.